top of page
_DSC2170_edited.jpg

SAMEN STERK

dat weten wij als geen ander

 

De Thuisfront Vrouwen VIP-dag, waar jij helemaal jezelf kunt zijn en waar een half woord genoeg is.

Ken je dat gevoel van directe verbinding, waarbij je gewoon weet dat je op dezelfde golflengte zit? Dat is precies wat onze VIP-dagen zo geweldig maakt. We snappen jouw thuisfrontreis, en we hebben een plek gecreëerd waar je helemaal jezelf kunt zijn, omringd door vrouwen die jouw verhaal kennen.

De aankomst was heel fijn, op een prachtige locatie. 
Aan alles is gedacht, de aankleding, mooie boekjes met je naam, een hapje en een drankje. Een warm welkom! 
We gingen de verbinding aan met elkaar en met onszelf. Een groep vrouwen die elkaar allemaal begrijpt. Er was ruimte voor mooie gesprekken, met een lach en een traan. Fijn om de herkenning te zien.

Ik heb de VIP dag als heel fijn ervaren, Annet heeft een leuk dagprogamma in elkaar gezet op een mooie locatie in de natuur. Samen met de andere vrouwen even focussen op wat voor jou belangrijk is. Verbinden met jezelf en met elkaar. De opdrachten gaven ons de kans om ons open te stellen om meer over elkaar te weten te komen. Er ontstonden mooie gesprekken vol herkenning.
Ik heb een leuke dag gehad en kijk er nog vaak op terug

Wat een waardevolle dag! Het was een buitengewone ervaring om te midden van gelijkgestemde vrouwen te zijn, vrouwen die begrijpen wat het betekent om thuisfront vrouw te zijn. 

De sfeer was warm en ondersteunend, waardoor het gemakkelijk was om verbinding te maken en te delen. Het was een investering in mijn eigen welzijn die ik zeker zal blijven koesteren. 

TWC_4848.jpg
28-DesireeDijkFotografie-IMG28386.jpeg

Wat je kunt verwachten:

  • Een volledig verzorgde dag, inclusief lunch.

  • Diepe verbinding met andere thuisfrontvrouwen.

  • Leren vertrouwen op je innerlijke kracht.

  • Ontdekken hoe te ontspannen en ruimte voor jezelf te maken. 

Wat het je oplevert:

  • Aan het einde van de dag voel je je ontspannen en vol zelfvertrouwen.

  • Realiseer je dat je altijd bij jezelf te rade kunt gaan en voor jezelf kunt kiezen.

  • Sterke banden met gelijkgestemde vrouwen voor groei en empowerment.

Onze VIP-dagen draaien om die unieke connectie. Elke dag heeft een specifiek thema, maar de rode draad is altijd die sterke band die we opbouwen. Een band die verder gaat dan het evenement, waardoor je nieuwe vrienden en een waardevol netwerk opbouwt.

Of je nu komt om verhalen te delen, nieuwe mensen te leren kennen of gewoon wat quality time voor jezelf te hebben, onze VIP-dagen hebben het allemaal. En we hebben goed nieuws: ze gebeuren regelmatig, dus er is altijd een volgende dag om naar uit te kijken.

"De dag was tot in de puntjes geregeld. Van inspirerende sessies tot een heerlijke lunch, alles was perfect georganiseerd. Het gaf mij de ruimte om echt te genieten zonder me ergens zorgen over te hoeven maken"

Datum: zaterdag 14 september 2024

Investering: 149 euro

Geef je op voor de Live VIP dag 

AnnetBlokker Webdesign-5.png

Maar wie zorgt ervoor jou?

Je bent verliefd geworden op de man in het uniform niet op het uniform zelf. En had je van te voren een idee wat het inhield om een vrouw van een militair te zijn? 

Jij wilt de stabiele basis zijn. Voor jullie twee of voor je gezin. Jij zal op hem wachten als hij weg is. Jij zorgt dat alles thuis doordraait ook al mis je hem vreselijk. 

Je bent er goed in om te overleven en ondertussen voor andere te zorgen. 

"Ik weet dat je het graag alleen doet, maar samen kom je (veel) verder!
bottom of page