top of page

Tijd voor jouw eigen missie

 

Je voelt dat je weer in je eigen kracht mag staan. Dat je je te lang hebt weggecijferd omdat je het zo goed wilde doen voor anderen. Jij wilt ook meer rust ervaren op het moment dat je partner van huis is. Een balans vinden in het hooghouden van alle ballen, maar jezelf daarbij niet te verliezen. Juist door nu tijd voor jezelf te maken, gaat je dat meer tijd in de toekomst opleveren.

_DSC2695.jpg

"Ik heb er zelf voor gekozen"

"Ik heb er zelf voor gekozen", is een gedachte waar ik zelf lang mee heb geworsteld. Maar is dat wel zo? Ik had geen idee waar ik aan begon, ik werd simpelweg verliefd en hield mij nog helemaal niet zo bezig met de toekomst.

Jij wilt de stabiele basis zijn. Voor jullie twee of voor je gezin. Jij zal op hem wachten als hij weg is. Jij zorgt dat alles thuis doordraait ook al mis je hem vreselijk.

Je bent goed in overleven en het zorgen voor anderen.

Maar wie zorgt er voor jou?

Jij mag naast hem gaan staan.

_DSC2219.jpg

My own mission is er speciaal voor jou als jij:

Durft te investeren in jezelf. 

Houdt van persoonlijke ontwikkelingen. 

Meer vrijheid, ontspanning, plezier en balans wil ervaren.

Meer ruimte voor jezelf wilt maken, zelfs als je partner er niet is.

 

Als jij meer je hart en gevoel wilt volgen.

Gaat leven naar de vrouw die je diep van binnen allang bent.

Het leven wilt leiden waar jij gelukkig van wordt. 

Annet haalt de beste versie van jezelf naar boven. In gesprek met Annet voelt het gelijk vertrouwd. Je kan haar handvaten overal toepassen.

Maaike

Ik heb geleerd dat ik er ook mag zijn. Dat ik niet al mijn plannen hoef om te gooien wanneer defensie anders besluit. Annet heeft mij met beide benen weer op de grond gezet. 

Melissa

Annet heeft mij al zoveel inzichten in mijzelf gegeven. Soms confronterend, maar wel heel fijn. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Annet en ervaarde direct de behoefte om open te zijn. Ik wist; zij kan mij helpen. Met haar aan mijn zijde kan ik het aan. 

Gabriëlla

Omdat jij er ook mag zijn.

Dit programma stelt je in staat om niet alleen de vrouw te omarmen die je graag wilt zijn, maar ook om een gevoel van empowerment en controle over je eigen leven te herwinnen

Het programma biedt de sleutel tot een leven waarin je jezelf toestemming geeft om te groeien, bloeien en het geluk te vinden dat je verdient, ongeacht de uitdagingen van het militaire partnerschap.

Door te handelen volgens je eigen wensen en behoeften, zul je niet alleen meer rust, balans en minder stress in je leven ervaren, maar ook een dieper gevoel van vervulling en welzijn bereiken

_DSC4952.jpg

Je hebt een keuze, maak er gebruik van

Ik ben er voor je als jij deze keuze maakt.

Als jij bereidt bent om uit je comfortzone te stappen.

Als coach ben ik duidelijk en eerlijk. Stel ik je kritische vragen en gaan we, wanneer jij dit toelaat, de diepte in.

 

Ik luister en ben stil.

Ga naar je diepste verlangens.

Ik zorg dat je de antwoorden krijgt die al heel lang in je zitten, door ze met je hart te beantwoorden i.p.v. met je hoofd.

 

Met de kleine stappen die we maken worden de grootste verlangens werkelijkheid.

 

We doen dit samen.

 

Ik ben je supporter, je klankbord, je BUDDY.

_DSC2695.jpg
Ik weet dat je het graag alleen doet, maar samen kom je (veel) verder

Is het tijd voor jouw missie?

Voel jij een duidelijk 'JA' of twijfel je of dit het juiste moment is? Plan een 1 op 1 missie call met mij in. 

Uit ervaring weet ik dat er veel mogelijk is, meer dan dat jij nu waarschijnlijk voor jezelf ziet. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen beoordelen of wij een goede match zijn. 

_DSC4802.jpg
bottom of page