top of page

HOI IK BEN ANNET

_DSC4621.jpg

Ik heb mijn expertise als coach en mijn ervaring als thuisfront vrouw met elkaar verbonden om er voor jou te kunnen zijn.

jouw buddy in crime

Ik had een voorstelling van hoe het zou zijn om te leven met een militair, maar eigenlijk had ik geen idee.

_DSC2292_edited.jpg

Ik ben sinds 2009 samen met mijn, toen al, militair Jeffrey. Ik zei ooit dat ik nooit met een militair samen zou willen zijn maar, ik werd verliefd op een man in een discotheek niet wetende dat daar een uniform bij hoorde.

Vele oefeningen, uitzendingen en kinderen volgden.

Jake, Jada en Jaxx zorgden ervoor dat ik mij minder eenzaam voelde. Mijn dagen werden meer gevuld maar natuurlijk kwamen daar ook nieuwe uitdagingen om de hoek kijken.

 

Lang werkte ik fulltime in loondienst. Een verantwoordelijke baan waar ik altijd 100% gaf. Het werk ging altijd door, ook wanneer ik thuis was. Op het werk wilde ik kosten wat het kost dat alles soepeltjes verliep en men geen last had van

mijn thuissituatie.

Met een goed vangnet kon ik altijd alles regelen zodat er altijd opvang was voor onze kindjes en ik gewoon kon gaan werken.

 

Het voelde als falen, maar achteraf gezien was het een bom met confetti. De angst voor de knal die nodig was om mij weer happy en 100% mijzelf te krijgen.

In 2020 raakte ik mezelf helemaal kwijt. Ik kreeg te maken met een burn-out. Alle ballen hoog houden, streven naar het beste voor iedereen, had ervoor gezorgd dat ik was uitgeput. Ik had mijzelf volledig weggecijferd en was daarin mezelf verloren.

 

 

De droom voor een eigen bedrijf had ik al langer en pakte ik nu met beide handen aan. Ik ben mij nog meer gaan verdiepen en ontwikkelen in mijn passie: Coachen

TWC_4848.jpg

Ik volgde verschillende opleidingen waardoor ik mij mocht registeren bij de NOBCO en mezelf professioneel stress en burn-out coach mag noemen.

Mijn doelgroep was al snel duidelijk: vrouwen die klaar zijn om het roer om te gooien en zichzelf weer durven te laten zien.

Ik zie jou. Ik weet hoe het is, omdat ik daar ook vandaan kom.

En wat een cadeautje dat ik dit mag doen. Het leukst vind ik om de vrouwen waarmee ik werk te zien groeien. Zichzelf weer te zien waardoor ze ook meer genieten van alles om hun heen.

Dat hun zelfvertrouwen groeit en ze meer rust ervaren.

"Wat was het fijn om bij Annet mijn hart te kunnen luchten, iemand die mij écht begrijpt en in liet zien dat al mijn gevoelens en gedachten er mogen zijn". 

WAAR JIJ MIJ MISSCHIEN VAN KENT

Thuisfront film van defensie

2023

Thuisfront Podcast

De podcast waarin ik in gesprek ga met ander thuisfront en militairen.

Als thuisfront krijg je vaak de opmerking ‘ik zou dat echt niet kunnen’ of ‘hoe doe je dat toch?’, terwijl ik mezelf dat af en toe nog steeds afvraag. Het is niet altijd een kwestie van willen of kunnen, maar vaak gewoon een kwestie van doen. Je kiest niet voor de militair, maar voor de man in het uniform. Je weet pas hoe het is als je het zelf ervaart.

In mijn podcast ga ik hier samen met mijn gasten dieper op in. Hoe is het als kind van een militair om je vader te moeten  missen tijdens een uitzending? Hoe vier je je (kinds)verjaardag als thuisfront als je man er weer eens niet bij kan zijn?

Kortom, hoe is het echt om Thuisfront te zijn?

bottom of page