top of page

THE BASECAMP

Een vierweeks transformatie programma voor meer ruimte, meer rust, meer balans en minder stress.
"Ik verlang naar ruimte voor mezelf inplannen, ontspanning voelen, opladen" 
"Zo alleen wordt het mij allemaal een beetje teveel, ik heb geen tijd voor mezelf" 
"Ik hou zoveel rekening met zijn schema, dat ik daar de tijd voor mezelf voor opzij zet" 

Voel jij dit ook?
Kies er dan voor om de tijd voor jezelf te gaan pakken.

Jij verdient het!

Ik snap de ups en downs van het leven als partner van een militair. Daarom is er nu 'The Basecamp"  jouw weg naar groei, empowerment en persoonlijke ontwikkeling.

Het beste deel? 'The Basecamp' is een kort programma dat je geheel zelfstandig kunt volgen, zodat je het kunt aanpassen aan jouw drukke leven en de ballen die je al omhoog houdt.

Door hiermee aan de slag te gaan doorbreek je patronen, breng je ruimte in je hoofd, lichaam en je planning én laat je je hart spreken.

 

Na 4 weken voel jij je rustiger en heb je meer ruimte voor jezelf!

Jij ontvangt

Wekelijkse Manuals

Leer op je eigen tempo en ontdek nieuwe inzichten en tools om jezelf belangrijk te maken.

Online Hotseat Coaching
6 maanden toegang

Verbinding met mij en andere vrouwen is de sleutel. Sluit je aan bij onze maandelijkse live sessies, waar je vragen kunt stellen en jezelf kunt inspireren!

Gratis Journal 

Mijn cadeautjes aan jou! Een Journal om je gedachten en doelen vast te leggen.

Je verdient het om in jezelf te investeren, wat er ook op je pad komt

Je bent hier niet alleen. Bij 'The Basecamp' kan je vrouwen ontmoeten die in dezelfde schoenen staan, vrouwen die begrijpen wat het betekent om je handen vol te hebben als je partner vaak van huis is. Dit is de plek om ervaringen te delen en ondersteuning te vinden.

Het feit dat je de manuals zelfstandig kunt volgen, betekent dat je de controle hebt over je eigen tijd. Dit is jouw eerste stap om wat ruimte voor jezelf te creëren, en het past naadloos in je drukke leven, terwijl je al die ballen hoog houdt. Laten we samen bouwen aan een sterkere versie van jou.

Start wanneer jij wilt. 

Investering nu tijdelijk 29 euro 

Geef je op voor the Basecamp

Thuisfront Podcast

De podcast waarin ik in gesprek ga met ander thuisfront en militairen.

Als thuisfront krijg je vaak de opmerking ‘ik zou dat echt niet kunnen’ of ‘hoe doe je dat toch?’, terwijl ik mezelf dat af en toe nog steeds afvraag. Het is niet altijd een kwestie van willen of kunnen, maar vaak gewoon een kwestie van doen. Je kiest niet voor de militair, maar voor de man in het uniform. Je weet pas hoe het is als je het zelf ervaart.

In mijn podcast ga ik hier samen met mijn gasten dieper op in. Hoe is het als kind van een militair om je vader te moeten  missen tijdens een uitzending? Hoe vier je je (kinds)verjaardag als thuisfront als je man er weer eens niet bij kan zijn?

Kortom, hoe is het echt om Thuisfront te zijn?

bottom of page