top of page

Over Annet

Hoi, Ik ben Annet. Ik ben jouw buddy in crime als jij net als ik ook Thuisfront vrouw bent. 

Ik heb mijn expertise als coach en mijn ervaring als thuisfront vrouw met elkaar verbonden om er voor jou te kunnen zijn. 

_DSC2688.jpg

Ik ben sinds 2009 samen met mijn toen al militair Jeffrey. Ik zei ooit dat ik nooit met een militair samen zou willen zijn maar, ik werd verliefd op een man in een discotheek niet wetende dat daar een uniform bij hoorde. 

 

Ik had een voorstelling van hoe het zou zijn hoe het zou zijn om te leven met een militair maar eigenlijk had ik geen idee. 

 

Vele oefeningen, uitzendingen en kinderen volgde. 

Jake, Jada en Jaxx zorgde ervoor dat ik mij minder eenzaam voelde. Mijn dagen werden meer gevuld en natuurlijk kwamen er nieuwe uitdagingen om de hoek kijken. 

 

Lang werkte ik fulltime in loondienst. Een verantwoordelijke baan waar ik altijd aan voor stond. Het werk ging altijd maar door ook wanneer ik thuis was. 

Op het werk wilde ik koste wat koste dat ze geen last ondervonden wanneer Jeffrey weg was voor zijn werk. 

Met een goed vangnet kon ik altijd alles  regelen zodat er altijd opvang was voor onze kindjes. 

 

In 2020 raakte ik mezelf  helemaal kwijt. Ik kreeg te maken met een Burn-out. Alle ballen hoog houden, streven naar het beste voor iedereen had ervoor gezorgt dat ik was uitgeput. Ik had mijzelf volledig weggecijferd en was daarin mezelf verloren. 

 

Het voelde als falen. Maar achteraf was het een bom met confetti. De angst voor de knal die nodig was om mij weer happy en 100% mijzelf te krijgen. 

 

De droom voor een eigen bedrijf had ik al langer en pakte ik nu met beide handen aan. Ik ben mijn nog meer gaan verdiepen en ontwikkelen in mijn passie: Coachen

Coachen van vrouwen die het verdienen om gezien te worden. Want ik zie jou. Ik weet hoe het is omdat ik daar ook vandaan kom.

AnnetBlokker Achtergrond.png

THUISFRONT PODCAST

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. 

bottom of page